Imperijal
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diverso 1001
 
 
 
 
 
 

Diverso 1001

 
0Ден
 
 
Боја:транспарентна тегеттранспарентна кафеаватранспарентна сивацрнабордопетролројал плава